ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Обслужване на клиенти

Все повече хора предпочитат онлайн обслужването!

Все по-голяма част от бизнесите разчитат на онлайн обслужване. С напредването на технологиите това става една от най-разпространените форми на комуникация с клиентите.

Логикол България АД може да Ви предложи цялостно решение за обслужване на клиенти онлайн или да започнем работа с вече разработено Ваше приложение. Свържете се с нас за информация!

Нуждаете се от специфична услуга? Свържете се с нас по телефон или попълнете нашата онлайн форма за заявки и ние ще я осъществим!

Тикетинг

Систематизирано и категоризирано обслужване на клиентски запитвания. Удобен метод за историческо проследяване на комуникацията.

Имейл комуникация

Можем да поемем изцяло Вашата имейл комуникация и да я категоризираме. По този начин ще оптимизираме Вашето време.

Уеб чат

Можем да посрещаме Вашите клиенти в уеб страниците Ви. По този начин ще улесним комуникацията с тях и ще достигаме до краен резултат по-бързо!

Гъвкавост

Нашето предложение обединява всички комуникационни канали в един и лесно може да се проследи всеки детайл в разговора с клиента.

Защо си заслужава да Ви обслужваме?

Научете няколко интересни причини!

Вашият бизнес изисква ли постоянна комуникация с клиенти? Успявате ли да проследите лесно и удобно всеки един разговор? Случвало ли Ви се е да загубите потенциален клиент, тъй като информацията Ви е неподредена? Решете проблемите си като ни се доверите. Ето и 10 причини да се възползвате от подобна услуга.

  • Бърза реакция – изнесените центрове за обслужване на клиенти могат да гарантират бързо време за реакция и така да задържат интереса на клиента.
  • Гъвкавост и развитие – голяма част от бизнесите имат неочаквани натоварвания. Използвайки външна фирма за обслужване гарантира лесно менажиране на този проблем.

Научете още 8 интересни причини, които ще Ви убедят да ни се доверите тук!

Нека подобрим Вашия бизнес!

Свържете се с нас и нека направим безплатна консултация. На база на това ще можем да изготвим персонализирано предложение за Вашия бизнес, което ще грабне Вашия интерес!