ФУЛФИЛМЪНТ

Фулфилмънт

Повишете качеството на услугите си!

Онлайн продажбите се увеличават стремглаво в последните години. Тази тенденция се очаква да продължава така и занапред. Интересен факт е, че 10% от продажбите на дребно през 2021 година са осъществени именно през онлайн магазини.

Каква е ползата от фулфилмънт център? Ползите са повече отколкото очаквате! От това да намалите цените си за обслужване и да се фокусирате върху основната част на бизнеса си до това да подобрите значително клиентското си обслжуване.

Нуждаете се от специфична услуга? Свържете се с нас по телефон или попълнете нашата онлайн форма за заявки и ние ще я осъществим!

Голяма складова база

Разполагаме с големи складови бази, в които може да складираме Вашата стока. Тя ще бъде в сигурни ръце 24/7.

Пакетиране преди изпращане

Можем да пакетираме всеки Ваш продукт по начина, по които Вие желаете. Ще се грижим Вашите продукти да пристигнат в перфектно състояние до клиентите Ви!

Различни куриери

Можем да се интегрираме към всеки куриер в България и да изготвяме товарителници автоматично с цел по-бърза работа.

Обслужване на върнати пратки

Непрекъснато проследяваме Вашите пратки. В случай, че има неуспешен опит за доставка нашите колеги ще направят всичко възможно, за да я доставят отново.

Защо си заслужава да Ви обслужваме?

Научете няколко интересни причини!

Думата “фулфилмънт” все още не е достатъчно популярна в България. Много хора си задават въпроси дали си заслужава да се пристъпи към подобен тип обслужване.

Отговорът на този въпрос е ДА! Ето и 10 причини защо трябва да направите това:

  • Намалете цените на обслужването – благодарение на това, че фулфилмънт центровете се специализират в тази насока, те могат да предложат цени за обслужване, които са непостижими за малкия бизнес.
  • Фокус върху бизнеса Ви – прехвърляйки тази работа Вие ще освободите ценно време, което ще може да използвате за това да развивате бизнеса си там където знаете, че трябва.

Научете останалите 8 причини като прочетете цялата статия тук.

Нека подобрим Вашия бизнес!

Свържете се с нас и нека направим безплатна консултация. На база на това ще можем да изготвим персонализирано предложение за Вашия бизнес, което ще грабне Вашия интерес!