ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ И РЕКЛАМА

Дигитални услуги и реклама

Разгледайте нашата богата гама от услуги за развитие на бизнеса Ви!

Разполагаме с широк спектър от услуги за развитието на бизнеса Ви. Можем да Ви цялостна изработка на уеб сайтове, развитие и поддръжка на профили социални медии, цялостно изграждане на рекламни кампании онлайн и тяхното дългосрочно развитие, ТВ рекламни кампании както и подготовката на рекламни материали, които да бъдат използвани в тях.

Разгледайте услугите изброени отдолу и научете повече.

Онлайн присъствието е задължително за бранда в 21 век. Можем да изготвим цялостен уеб сайт по Ваше задание като използване най-широко разпространените платформи. Разгледайте платформите, с които работим отдолу:

 • WordPress
 • Shopify
 • Cloudcart
 • Magento

В случай, че се интересувате от разработка на уеб сайт в друго платформа – свържете се с нас.

Логикол България АД може да Ви помогне в изграждането на цялостна рекламна кампания, която обхваща множество канали и следва една цел – популяризирането на Вашия бранд. Разгледайте широката гама от платформи, които можем да обслужим.

 • Facebook & Instagram
 • Google
 • Youtube
 • TV реклама

Свържете се с нас и ще изготвим предложение спрямо нуждите на Вашия бизнес!

Какво може да се очаква от рекламна кампания без качествени рекламни материали? Отговорът е ясен – лоши резултати. За да бъдем максимално полезни можем да помогнем и в изработката на множество различни рекламни материали, които да подсилят кампаниите Ви.

 • Статии
 • Банери
 • Видеоклипове
 • Брандирани фирмени аксесоари

Свържете се с нас и се възползвайте от нашия богат опит!

Нуждаете се от специфична услуга? Свържете се с нас по телефон или попълнете нашата онлайн форма за заявки и ние ще я осъществим!

Изгодни цени

Цените на услугите, които можем да Ви предложим са изключително изгодни, без аналог на пазара!

Експертен екип

Екипът ни се състои от хора, които имат богат опит в сферата на дигиталния маркетинг, рекламата и дизайна. Доверете ни се!

Комплексна услуга

Нашето предложение обединява работата с множество платформи на едно място. Възползвайте се от ползите на всички платформи!

Високо качество

Богатият ни опит в тази сфера ни позволява да предложим услуга, чието качество е високо. Радвайте се на големи успехи с нашите услуги!

Защо си заслужава да работите с нас?

Научете няколко интересни причини!

Правилният маркетинг е ключът към успешното развитие на бизнеса. Независимо колко добра услуга или продукт предлагате, ако не рекламирате в правилните канали и то по правилен начин, то за съжаление сте обречени на бавно развитие.

Успешният бизнес трябва да използва всичките възможности, които се предлагат днес. Това включва цялостна комбинация от качествено изработен уеб сайт, присъствие в социалните медии, където може да комуникирате с Вашите клиенти и не на последно място синхронизирани действия във всяка една платформа.

Научете как ние обединяваме работата си във всички платформи и гарантираме високи резултати като прочетете тази интересна статия тук.

Нека подобрим Вашия бизнес!

Свържете се с нас и нека направим безплатна консултация. На база на това ще можем да изготвим персонализирано предложение за Вашия бизнес, което ще грабне Вашия интерес!