КОЛ ЦЕНТЪР

Кол Център

Телефонът е най-лесния начин за комуникация с клиентите Ви!

Макар и някои да намират този канал за комуникация за остаряващ, той остава най-лесния и до голяма степен най-предпочитания вариант за комуникация с Вашите клиенти.

Логикол България АД има над 15-годишен опит в обслужването на телефонни линии. С времето сме натрупали богат арсенал от услуги, които можем да предложим на Вашия бизнес спрямо нуждите, които имате.

Входящата линия е изключително удобен начин за комуникация с клиенти. Тя дава доверие и усещане за близост с потребителите. Правилно организираната входяща линия може да се превърне в основен метод за контакт с настоящи и бъдещи клиенти.

Клиентска линия

Обслужване на потребителска линия. Разговори под формата на строго определен скрипт с цел насочване на клиентите към определени от Вас процедури. Основната цел на подобна линия е насочване клиентския поток към правилни действия.

Обслужване на поръчки

Екипът ни е специализиран в това да може да подсили Вашите продажби по телефон. Нашите агенти имат дългогодишен опит в тази сфера и могат да увеличат два важни параметъра – броят успешно завършени сделки по телефона и да увеличат цената на средната Ви поръчка.

Интерактивна входяща линия

В случай отговорите, които могат нашите агенти да предадат на клиентите Ви са строго определени можем да Ви предложим изключително изгодна интерактивна входяща линия, в която потребителите да получават предварително записан отговор на посочени от Вас опции.

Телефон за резервации

В случай, че се нуждаете от удобен начин да организирате събития ние можем да предложим услуга, в която Вашите клиенти могат да се обадят и бързо и удобно да направят своята резервация.

Изходящата кампания може да бъде полезен инструмент за различни дейности. С нея може да се измери клиентско задоволство, може да се сключи сделка с нов клиент или да се направи допълнителна продажба на вече познат такъв.

Анкетиране

За да бъде успешен един бизнес той трябва непрекъснато да изследва мнението на хората, които използват неговите услуги. Анкетирането е перфектен инструмент за това. С анкета също може да се прецени дали дадена аудитория би проявила интерес от специфична услуга.

Набиране на нови клиенти

Ако Вашият бизнес търси нови клиенти, то една добре структурирана изходяща кампания ще може да допринесе до нови клиенти. Такъв тип кампания може да има за цел директна продажба по телефон, организиране на събитие или уреждане на срещи с търговски представител.

Повторни продажби

В случай, че търсите допълнителна фуния за доходи, то нашите агенти, които са специализирани в изходящите продажби, биха могли да установят с Ваши текущи клиенти и да продадат допълнителни услуги или продукти.

Нуждаете се от специфична услуга? Свържете се с нас по телефон или попълнете нашата онлайн форма за заявки и ние ще я осъществим!

Контрол за Качество

За да гарантираме високо качество на услугите, които предлагаме сме изградили процедура за непрекъснат качествен контрол, който гарантира минимизиране на грешките.

24/7, 365 Дни в Годината

Нашата цел е Вашите клиенти да се чувстват спокойни и доволни - затова нашите линии могат да работят денонощно, всеки един ден от годината, без никакви изключения.

IVR

В зависимост от сложността на дейността Ви може да бъде конфигуриран IVR (Интерактивен Гласов Робот), който да пренасочва клиентските обаждания към правилните отдели.

Перфектна Отчетност

Можем да изготвим детайлни отчети на база на обажданията, които получаваме, които биха могли да Ви разкрият тенденции, които до сега не сте могли да забележите.

Защо си заслужава да Ви обслужваме?

Научете няколко интересни причини!

Кол центровете се превърнаха в ключов елемент в работата на бизнесите на световно ниво. Прехвърлянето на телефонията към външна работа гарантира много позитиви освен очевидните намаления в разходите и излишно изразходваното време.

Нека подобрим Вашия бизнес!

Свържете се с нас и нека направим безплатна консултация. На база на това ще можем да изготвим персонализирано предложение за Вашия бизнес, което ще грабне Вашия интерес!